Geef hierbij een groene salade.
Schenk er een witte wijn bij of een rosé.
Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde Rode Snapper uit de Oven
PT120M
Gemarineerde Rode Snapper uit de Oven
Een heerlijk gemarineerde rode snapper uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Jan A.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde Rode Snapper uit de Oven te bereiden
1).Maak de marinade door alle ingredienten te doen in de beker van een keukenblender. Pureer tot een homogene dunne zalf.
2).Geef een aantal flinke inkepingen in het vissenvlees en smeer dan de vis of de filets in aan alle kanten en laat de vis 1 uur marineren in de koeling.
3).Vlei de vis in de ingevette schaal met de plakjes op en zo mogelijk in de vis. Zet die in de oven gedurende 20 minuten.
2).Geef een aantal flinke inkepingen in het vissenvlees en smeer dan de vis of de filets in aan alle kanten en laat de vis 1 uur marineren in de koeling.
3).Vlei de vis in de ingevette schaal met de plakjes op en zo mogelijk in de vis. Zet die in de oven gedurende 20 minuten.