KookJij

Gemarineerde Rode Snapper uit de Oven

Een heerlijk gemarineerde rode snapper uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Jan A.
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gemarineerde Rode Snapper uit de Oven te bereiden

1).Maak de marinade door alle ingredienten te doen in de beker van een keukenblender. Pureer tot een homogene dunne zalf.
2).Geef een aantal flinke inkepingen in het vissenvlees en smeer dan de vis of de filets in aan alle kanten en laat de vis 1 uur marineren in de koeling.
3).Vlei de vis in de ingevette schaal met de plakjes op en zo mogelijk in de vis. Zet die in de oven gedurende 20 minuten.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Geef hierbij een groene salade.
Schenk er een witte wijn bij of een rosé.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst