Recept
« Terug naar recepten
Gember-oase
PT20M
Gember-oase
Een heerlijk gember-oase recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Inge Deyck
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gember-oase te bereiden
Pers het sap uit 5 citroenen.
Schil de gember en rasp fijn. U moet ongeveer 3 eetlp. gemberrasp hebben.
Verhit 1 l water en los er de suiker in op.
Zet het vuur af en voeg het citroensap, de geraspte gember, het kaneelstokje en de muntblaadjes toe. Roer goed om.
Laat minstens 3 uur trekken in de koelkast.
Op het moment zelf.
Giet het vruchtensap door een zeef in een kan.
Serveer met veel ijsblokjes en schijfjes citroen en muntblaadjes.
Schil de gember en rasp fijn. U moet ongeveer 3 eetlp. gemberrasp hebben.
Verhit 1 l water en los er de suiker in op.
Zet het vuur af en voeg het citroensap, de geraspte gember, het kaneelstokje en de muntblaadjes toe. Roer goed om.
Laat minstens 3 uur trekken in de koelkast.
Op het moment zelf.
Giet het vruchtensap door een zeef in een kan.
Serveer met veel ijsblokjes en schijfjes citroen en muntblaadjes.