Recept
« Terug naar recepten
Gemberbouillon
PT140M
Gemberbouillon
Een heerlijk gemberbouillon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Astrid de Vries
Bereidingstijd:
140 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemberbouillon te bereiden
Water in een pan met alle ingredienten aan de kook laten komen en op een klein pitje 2 uurtjes rustig laten trekken. Zeef op ander pan zetten en de bouillon door een zeef gieten. Terug op het vuur zetten en opnieuw aan de kook laten komen. Gembersiroop en sojasaus toevoegen en nog 10 minuutjes laten koken.
Astrid de Vries zegt: