KookJij

Gemberbouillon

Een heerlijk gemberbouillon recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 140 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gemberbouillon te bereiden

Water in een pan met alle ingredienten aan de kook laten komen en op een klein pitje 2 uurtjes rustig laten trekken. Zeef op ander pan zetten en de bouillon door een zeef gieten. Terug op het vuur zetten en opnieuw aan de kook laten komen. Gembersiroop en sojasaus toevoegen en nog 10 minuutjes laten koken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Astrid de Vries

Astrid de Vries zegt:
Ja ik ben het Ingeborg! Dit recept al in 2009!! geplaatst - is iets minder heftige variant dan die van Ron ;)