KookJij

Gepocheerde langoustines met calvados

Een heerlijk gepocheerde langoustines met calvados recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Eigen creatie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepocheerde langoustines met calvados te bereiden

Ontdoe de langoustines van de kop, scharen en het pantser. Snijdt met een scherp mesjes de bovenkant van de langoustine in en verwijder het darmkanaal.
Leg de schoongemaakte langoustines in de pocheerpan.
Giet hierover heen de visbouillon en de calvados.
Deksel op de pan en laten pocheren.
Pocheer de vis niet te lang, anders wordt deze taai.
Serveer dit op een bord in een waaiervorm en garneer met wat citroen of limoen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst