Recept
« Terug naar recepten
Gepocheerde langoustines met calvados
PT15M
Gepocheerde langoustines met calvados
Een heerlijk gepocheerde langoustines met calvados recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ron Docter
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepocheerde langoustines met calvados te bereiden
Ontdoe de langoustines van de kop, scharen en het pantser. Snijdt met een scherp mesjes de bovenkant van de langoustine in en verwijder het darmkanaal.
Leg de schoongemaakte langoustines in de pocheerpan.
Giet hierover heen de visbouillon en de calvados.
Deksel op de pan en laten pocheren.
Pocheer de vis niet te lang, anders wordt deze taai.
Serveer dit op een bord in een waaiervorm en garneer met wat citroen of limoen.
Leg de schoongemaakte langoustines in de pocheerpan.
Giet hierover heen de visbouillon en de calvados.
Deksel op de pan en laten pocheren.
Pocheer de vis niet te lang, anders wordt deze taai.
Serveer dit op een bord in een waaiervorm en garneer met wat citroen of limoen.