Recept
« Terug naar recepten
Gepocheerde peren met After
PT25M
Gepocheerde peren met After
Een heerlijk gepocheerde peren met after recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
After
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gepocheerde peren met After te bereiden
1. Schil de peren, maar laat het steeltje eraan.
2. Giet 20 cl water in een kookpot. Voeg After toe, suiker en peper.
3. Leg de peren erin en laat op een klein vuurtje stoven. De peren zijn gaar als ze zacht zijn.
4. Serveer warm of koud, eventueel met een bolletje vanilleijs.
2. Giet 20 cl water in een kookpot. Voeg After toe, suiker en peper.
3. Leg de peren erin en laat op een klein vuurtje stoven. De peren zijn gaar als ze zacht zijn.
4. Serveer warm of koud, eventueel met een bolletje vanilleijs.