KookJij

Gepocheerde peren met After

Een heerlijk gepocheerde peren met after recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: After
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepocheerde peren met After te bereiden

1. Schil de peren, maar laat het steeltje eraan.
2. Giet 20 cl water in een kookpot. Voeg After toe, suiker en peper.
3. Leg de peren erin en laat op een klein vuurtje stoven. De peren zijn gaar als ze zacht zijn.
4. Serveer warm of koud, eventueel met een bolletje vanilleijs.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst