Recept
« Terug naar recepten
Gepofte aardappel met geitenkaas en olijven
PT25M
Gepofte aardappel met geitenkaas en olijven
Lekker met karbonade en broccoli. Maar ook zeker een aanrader voor op de BBQ!
Bereiding
Hoe Gepofte aardappel met geitenkaas en olijven te bereiden
Verpak de aardappels in aluminiumfolie, bak ze in circa 1 uur in een
voorverwarmde oven op 200 graden gaar.
Meng 4 eetlepels salsa met de verkruimelde geitenkaas, bosuitje in ringen gesneden en fijngesneden olijven door elkaar, verdeel het mengsel over de ingesneden aardappels en zet ze 10 minuten in de oven.
Lekker met karbonade en broccoli.
voorverwarmde oven op 200 graden gaar.
Meng 4 eetlepels salsa met de verkruimelde geitenkaas, bosuitje in ringen gesneden en fijngesneden olijven door elkaar, verdeel het mengsel over de ingesneden aardappels en zet ze 10 minuten in de oven.
Lekker met karbonade en broccoli.