KookJij

Gepofte aardappel met geitenkaas en olijven

Lekker met karbonade en broccoli. Maar ook zeker een aanrader voor op de BBQ!
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Recept heb ik gekregen van een vriendin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gepofte aardappel met geitenkaas en olijven te bereiden

Verpak de aardappels in aluminiumfolie, bak ze in circa 1 uur in een

voorverwarmde oven op 200 graden gaar.

Meng 4 eetlepels salsa met de verkruimelde geitenkaas, bosuitje in ringen gesneden en fijngesneden olijven door elkaar, verdeel het mengsel over de ingesneden aardappels en zet ze 10 minuten in de oven.


Lekker met karbonade en broccoli.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst