Recept
« Terug naar recepten
Gerookte forelfilets met rodebietensalade
PT20M
Gerookte forelfilets met rodebietensalade
Een heerlijk gerookte forelfilets met rodebietensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
life and cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte forelfilets met rodebietensalade te bereiden
Rooster het sesamzaad goudbruin in een droge koekenpan.
Pel de rode bieten en snijd ze
in luciferdunne reepjes.
Was de rucola, pluk het in kleinere stukken en meng het met de
bieten.
Klop de azijn, groentebouillon, olie en zout en peper naar smaak tot een dressing.
Bereidingswijze
Verdeel de salade over 2 borden en schenk de dressing erover.
Bestrooi met het sesamzaad
en leg de forelfilets er bovenop.
Pel de rode bieten en snijd ze
in luciferdunne reepjes.
Was de rucola, pluk het in kleinere stukken en meng het met de
bieten.
Klop de azijn, groentebouillon, olie en zout en peper naar smaak tot een dressing.
Bereidingswijze
Verdeel de salade over 2 borden en schenk de dressing erover.
Bestrooi met het sesamzaad
en leg de forelfilets er bovenop.