Recept
« Terug naar recepten
Gerookte Noorse zalmrol met ginseng
PT40M
Gerookte Noorse zalmrol met ginseng
Een heerlijk gerookte noorse zalmrol met ginseng recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Noorwegen
Keuken:
Europese
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gerookte Noorse zalmrol met ginseng te bereiden
De gerookte Noorse zalm in dunne plakjes snijden.
De ginseng schoon borstelen en overlangs in 3 stukken snijden.
De komkommer in de lengte in 1 cm. dikke plakken snijden.
Alle groenten julienne snijden. In ijswater onderdompelen en laten uitlekken.
Komkommer, ginseng en de groenten op een plak gerookte Noorse zalm leggen en deze oprollen.
Sojabonenpasta, rode peperpasta, gehakte knoflook, sojasaus, suiker, azijn, witte wijn en sesamolie bij fijngehakte sesamzaad doen en goed mengen tot een sojabonen-seseamsaus.
De gerookte Noorse zalm rolletjes serveren met sojabonen-sesamsaus
De ginseng schoon borstelen en overlangs in 3 stukken snijden.
De komkommer in de lengte in 1 cm. dikke plakken snijden.
Alle groenten julienne snijden. In ijswater onderdompelen en laten uitlekken.
Komkommer, ginseng en de groenten op een plak gerookte Noorse zalm leggen en deze oprollen.
Sojabonenpasta, rode peperpasta, gehakte knoflook, sojasaus, suiker, azijn, witte wijn en sesamolie bij fijngehakte sesamzaad doen en goed mengen tot een sojabonen-seseamsaus.
De gerookte Noorse zalm rolletjes serveren met sojabonen-sesamsaus