KookJij

Geroosterde bloemkool met Vadouvan

Als ik weinig tijd of inspiratie heb dan wordt het hier vaak een AGV'tje. Maar om dan elke keer weer bloemkool met een sausje te eten begint ook te vervelen. Deze geroosterde bloemkool uit de oven is een zeer makkelijk en gezond alternatief.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Geroosterde bloemkool met Vadouvan te bereiden

  1. Verwarm de oven op 200 graden C.
  2. Was de bloemkool en verdeel deze in roosjes
  3. Doe de bloemkool in een ovenschaal, giet er olijfolie overheen en strooi de Vadouvan eroverheen.
  4. Rooster de bloemkool 25-30 minuten in het midden van de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst