Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde bloemkool met Vadouvan
PT30M
Geroosterde bloemkool met Vadouvan
Als ik weinig tijd of inspiratie heb dan wordt het hier vaak een AGV'tje. Maar
om dan elke keer weer bloemkool met een sausje te eten begint ook te
vervelen.
Deze geroosterde bloemkool uit de oven is een zeer makkelijk en gezond
alternatief.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde bloemkool met Vadouvan te bereiden
- Verwarm de oven op 200 graden C.
- Was de bloemkool en verdeel deze in roosjes
- Doe de bloemkool in een ovenschaal, giet er olijfolie overheen en strooi de Vadouvan eroverheen.
- Rooster de bloemkool 25-30 minuten in het midden van de oven.