Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde uien- geitenkaastaart
PT90M
Geroosterde uien- geitenkaastaart
Een heerlijk geroosterde uien- geitenkaastaart recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liesbeth de Ruiter
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Annabel Langbein.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde uien- geitenkaastaart te bereiden
Oven voorverwarmen op 170 C en in kom uien, olie, azijn en suiker met elkaar vermengen. Op smaak brengen met peper en zout. Op een bakplaat verspreiden en ca. 45 min. in de oven gaar laten worden. Afentoe omroeren en er op letten dat ze niet hard worden anders oven temperen. Af laten koelen. Intussen bladerdeeg ontdooien en bakvorm daarmee bekleden. Oven verder verwarmen op 200 C. Uien over bodem van vorm verdelen en geraspte kaas er over heen strooien, dit mag een lekkere dikke laag zijn! Ca. 30 min. in de oven bakken.
liesbeth zegt: