Recept
« Terug naar recepten
Geroosterde vijgen
PT25M
Geroosterde vijgen
Een heerlijk geroosterde vijgen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Boursin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Geroosterde vijgen te bereiden
Verwarm de oven voor op 220 °C (th. 7).
Beboter een ovenschotel en leg er de sneetjes brioche in.
Was de vijgen en snijd ze in kruisvorm. Schik ze op de brioche.
Leg een lepeltje Boursin op elke vijg, bestrooi met de hazelnoten, de amandelschijfjes, de rozijnen en de honing.
Zet een vijftiental minuten in de oven en serveer warm.
Beboter een ovenschotel en leg er de sneetjes brioche in.
Was de vijgen en snijd ze in kruisvorm. Schik ze op de brioche.
Leg een lepeltje Boursin op elke vijg, bestrooi met de hazelnoten, de amandelschijfjes, de rozijnen en de honing.
Zet een vijftiental minuten in de oven en serveer warm.