Recept
« Terug naar recepten
Saus : Vagebondje zoet en zacht
PT15M
Saus : Vagebondje zoet en zacht
Een heerlijk saus : vagebondje zoet en zacht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Vagebondje zoet en zacht te bereiden
Zilveruitjes samen met de rozijnen en het confijt van porto en vijgen aan het kookpunt brengen, blijven roeren, voeg currypoeder & peper toe, laat op een vuur zacht pruttelen en voeg het multivruchtensap toe. Laat opnieuw koken tot de gewenste dikte, als laatste de Boursin er onder mengen.
Serveer zeer warm.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze saus werd geserveerd met rijst en loempia.
derbyke zegt: