KookJij

Saus : Vagebondje zoet en zacht

Een heerlijk saus : vagebondje zoet en zacht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Saus : Vagebondje zoet en zacht te bereiden

Zilveruitjes samen met de rozijnen en het confijt van porto en vijgen aan het kookpunt brengen, blijven roeren, voeg currypoeder & peper toe, laat op een vuur zacht pruttelen en voeg het multivruchtensap toe. Laat opnieuw koken tot de gewenste dikte, als laatste de Boursin er onder mengen.
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Deze saus werd geserveerd met rijst en loempia.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Ja Wilma bij de gerechten een beetje decoratie is mooi meegenomen groetjes van ons 3tjes :);):p
wilma

wilma zegt:
wat een geweldige foto!!