KookJij

Gesmoord konijn met witte wijn

Een heerlijk gesmoord konijn met witte wijn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Stoofschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gesmoord konijn met witte wijn te bereiden

  1. Kruid de stukken konijn met peper en zout. Verhit de olie in een stoofpot en bak de stukken goudbruin langs alle kanten. Haal de stukken konijn terug uit de pot. Snij het spek in fijne reepjes. Giet de sjalotten en het spek in de stoofpot en bak 8 min lang op een zacht vuur.
  2. Giet de witte wijn erbij en breng aan de kook. Zet het vuur lager, voeg de laurier, de salie, de oregano en tot slot het konijn toe. Dek af en laat 45 min stoven op een zacht vuur.
  3. Serveer met een slaatje van radicchio.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst