Recept
« Terug naar recepten
Gestoomde visrolletjes
PT45M
Gestoomde visrolletjes
Een heerlijk gestoomde visrolletjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gestoomde visrolletjes te bereiden
Ontvel de visfilets en leg ze met het "vel"naar boven op een werkbank.Meng in een schaal de garnalen met de maïzena,sherry en lente-uitjes.Verdeel dit mengsel over de visfilets en zet ze apart.Roerbak de eieren totdat ze net gestold zijn.Verdeel het eimengsel over het garnalenmengsel.Rol de visfilets net op als een opgerolde croisant,beginnend bij het dikke gedeelte en zet ze vast met een coctailprikker vast.leg een schone theedoek op de bodem van een bamboe stoommandje en leg de visrolletjes erop.Dek ze af en zet het mandje in een wok met kokend water.Stoom het geheel 10-15 min.tot de vis gaar is.Verwijder de prikkers.Lekker met nieuwe aardappelen en een salade.