Recept
« Terug naar recepten
Gestoomde Zalmfilet met Tagliatelli
PT20M
Gestoomde Zalmfilet met Tagliatelli
Een heerlijk gestoomde zalmfilet met tagliatelli recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Gestoomde Zalmfilet met Tagliatelli te bereiden
Kook de tagliatelli beetgaar. Bak de spekjes en verwijder overtollig vet uit de pan. Doe de twee zalmfilets in de overschaal, zorg dat deze in een laag water liggen (tot de helft van de zalm) en doe deze in de magnetron op 700W voor 10 à 12 minuten (in de gaten houden dat ze niet droog stomen!). Kook de broccoli. De saus in steelpannetje verwarmen.
Bereiding op bord:
Maak een mooi nestje van de spek-tagliatelli, leg de broccoli erop, en daarover de kaassaus. Leg de gestoomde zalmfilet erop.
Eet smakelijk
Bereiding op bord:
Maak een mooi nestje van de spek-tagliatelli, leg de broccoli erop, en daarover de kaassaus. Leg de gestoomde zalmfilet erop.
Eet smakelijk
Van Hecke Jenny zegt: