Recept
« Terug naar recepten
Gevogelte: een heerlijke salade voor groot en klein
PT45M
Gevogelte: een heerlijke salade voor groot en klein
Wie lust er nu geen kip en balletjes dit geserveerd met koude groentjes en een sausje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevogelte: een heerlijke salade voor groot en klein te bereiden
- De kippen filet gekruid aanbakken in een beetje boter trek in sliertjes en laat afkoelen. Het gehakt mengen met het eike chapelure en kruiden, maak balletjes en bak deze gaar laat afkoelen.
- Maak een dressing van de honing-mosterd kruiden met de mayonaise en likeur. Een beetje mengen onder de kippensliertjes. Serveer de dressing in een potje apart bij het gerecht.
- Presenteer de groenten op bord verdeel de kip en balletjes op de salade.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.