Recept
« Terug naar recepten
Gevogelteroomsoep met champignons
PT30M
Gevogelteroomsoep met champignons
Een heerlijk gevogelteroomsoep met champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
marc de pester
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevogelteroomsoep met champignons te bereiden
Zet de bouillon op een vuurtje samen met de tripel chimay. Voeg daar de in plakjes gesneden champignons aan toe, net als het in reepjes gesneden gevogelte. Laat het geheel 5 minuten zacht sudderen. Klop de room met de eierdooiers en voeg dit aan de soep toe. Laat het geheel op een zacht vuur staan tot de bouillon gebonden is. Bestrooi de soep met fijn gehakte peterselie.