KookJij

Gevogelteroomsoep met champignons

Een heerlijk gevogelteroomsoep met champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: marc de pester
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevogelteroomsoep met champignons te bereiden

Zet de bouillon op een vuurtje samen met de tripel chimay. Voeg daar de in plakjes gesneden champignons aan toe, net als het in reepjes gesneden gevogelte. Laat het geheel 5 minuten zacht sudderen. Klop de room met de eierdooiers en voeg dit aan de soep toe. Laat het geheel op een zacht vuur staan tot de bouillon gebonden is. Bestrooi de soep met fijn gehakte peterselie.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst