Recept
« Terug naar recepten
Gevolgeltesaus uit Venetie (salsa peverada alla veneziana)
PT30M
Gevolgeltesaus uit Venetie (salsa peverada alla veneziana)
Een heerlijk gevolgeltesaus uit venetie (salsa peverada alla veneziana) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevolgeltesaus uit Venetie (salsa peverada alla veneziana) te bereiden
De ansjofilets,kippelevers en peterselie fijnhakken.Ui en 1 teentje knoflook fijnsnipperen.Olijfolie verhitten en het andere teentje knoflook glazig fruiten en uit de koekepan halen.De bovengenoemde ingriediënten in de olijfolie doen en kort laten smoren,met wijn en citroensap vermengen en met peper en zout op smaak brengen.De saus moet een fluwelige substantie worden.
lola zegt: