KookJij

Gevolgeltesaus uit Venetie (salsa peverada alla veneziana)

Een heerlijk gevolgeltesaus uit venetie (salsa peverada alla veneziana) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevolgeltesaus uit Venetie (salsa peverada alla veneziana) te bereiden

De ansjofilets,kippelevers en peterselie fijnhakken.Ui en 1 teentje knoflook fijnsnipperen.Olijfolie verhitten en het andere teentje knoflook glazig fruiten en uit de koekepan halen.De bovengenoemde ingriediënten in de olijfolie doen en kort laten smoren,met wijn en citroensap vermengen en met peper en zout op smaak brengen.De saus moet een fluwelige substantie worden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lola

lola zegt:
Ik heb het zelf gemaakt en het was heerlijk ;)