Recept
« Terug naar recepten
Gevuld brood met boursin, paprika en bieslook
PT35M
Gevuld brood met boursin, paprika en bieslook
Een heerlijk gevuld brood met boursin, paprika en bieslook recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekkerensimpel
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevuld brood met boursin, paprika en bieslook te bereiden
Begin met het voorverwarmen van de oven op 180 graden. Snijd daarna het brood in, maar niet helemaal tot beneden! Het plakjes brood moeten wel aan elkaar vast blijven zitten. Maak ongeveer elke 1 cm een snede in het brood.
Snijd daarna de rode peper en de paprika in kleine stukjes. Snij ook de kipfilet plakjes doormidden. Daarna kan je beginnen met het opvullen van het brood. Verdeel de kaas, kipfilet, paprika, de rode peper en de boursin over alle plakjes van het brood.
Als je alle ingrediënten hebt verdeeld, giet je tussen elk sneetje brood ongeveer een halve theelepel olijfolie. Het brood kan nu de oven in voor ongeveer 20 minuten. Als je het brood uit de oven hebt gehaald strooi er dan nog wat bieslook over en tussen het brood en serveren maar!
Snijd daarna de rode peper en de paprika in kleine stukjes. Snij ook de kipfilet plakjes doormidden. Daarna kan je beginnen met het opvullen van het brood. Verdeel de kaas, kipfilet, paprika, de rode peper en de boursin over alle plakjes van het brood.
Als je alle ingrediënten hebt verdeeld, giet je tussen elk sneetje brood ongeveer een halve theelepel olijfolie. Het brood kan nu de oven in voor ongeveer 20 minuten. Als je het brood uit de oven hebt gehaald strooi er dan nog wat bieslook over en tussen het brood en serveren maar!