Recept
« Terug naar recepten
Gevuld stokbrood
PT60M
Gevuld stokbrood
Een heerlijk gevuld stokbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jacko Cornelissen
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
- personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevuld stokbrood te bereiden
Snijd de uien, paprika en knoflook fijn.
Bak het gehakt met de kruiden bruin. Als het gehakt bijna gaar is de champignons en uien toevoegen en op het laatste moment de fijngesneden paprika.
Stokbrood uithollen en het brood in een kom gooien. Het gehakt mengsel hierbij gooien. De spitskool rauw onder dit mengsel doen. Eventueel kaas naar wens.
Uitgeholde stokbroden vullen met het mengsel en inpakken in zilverfolie.
Ongeveer 30 minuten in de oven op 200°C.
Bak het gehakt met de kruiden bruin. Als het gehakt bijna gaar is de champignons en uien toevoegen en op het laatste moment de fijngesneden paprika.
Stokbrood uithollen en het brood in een kom gooien. Het gehakt mengsel hierbij gooien. De spitskool rauw onder dit mengsel doen. Eventueel kaas naar wens.
Uitgeholde stokbroden vullen met het mengsel en inpakken in zilverfolie.
Ongeveer 30 minuten in de oven op 200°C.