KookJij

Gevuld stokbrood

Een heerlijk gevuld stokbrood recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: - personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen keuken
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevuld stokbrood te bereiden

Snijd de uien, paprika en knoflook fijn.

Bak het gehakt met de kruiden bruin. Als het gehakt bijna gaar is de champignons en uien toevoegen en op het laatste moment de fijngesneden paprika.

Stokbrood uithollen en het brood in een kom gooien. Het gehakt mengsel hierbij gooien. De spitskool rauw onder dit mengsel doen. Eventueel kaas naar wens.

Uitgeholde stokbroden vullen met het mengsel en inpakken in zilverfolie.

Ongeveer 30 minuten in de oven op 200°C.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst