KookJij

Gevuld stokbrood met tomaat en olijven

Een heerlijk gevuld stokbrood met tomaat en olijven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevuld stokbrood met tomaat en olijven te bereiden

Kerf het stokbrood op 10 plaatsen in.
Snijd de olijven fijn en vermeng deze met de geperste knoflook.
Vul het stokbrood met de olijven, enkele druppels olijfolie en de in plakjes gesneden tomaten.
Verpak het brood in de folie en bak deze 15 min. op een temperatuur van 200 graden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst