Recept
« Terug naar recepten
Gevuld stokbrood met tomaat en olijven
PT25M
Gevuld stokbrood met tomaat en olijven
Een heerlijk gevuld stokbrood met tomaat en olijven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevuld stokbrood met tomaat en olijven te bereiden
Kerf het stokbrood op 10 plaatsen in.
Snijd de olijven fijn en vermeng deze met de geperste knoflook.
Vul het stokbrood met de olijven, enkele druppels olijfolie en de in plakjes gesneden tomaten.
Verpak het brood in de folie en bak deze 15 min. op een temperatuur van 200 graden.
Snijd de olijven fijn en vermeng deze met de geperste knoflook.
Vul het stokbrood met de olijven, enkele druppels olijfolie en de in plakjes gesneden tomaten.
Verpak het brood in de folie en bak deze 15 min. op een temperatuur van 200 graden.