KookJij

Gevulde andijviebladeren

Een heerlijk gevulde andijviebladeren recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde andijviebladeren te bereiden

Laat de rozijnen wellen in warm water. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal 4 mooie hele bladeren van de andijvie en was ze goed. Snijd de helft van de rest van de andijvie in fijne reepjes en was deze ook goed. Breng de couscous op smaak met het citroensap, de olijfolie en zout en (versgemalen) peper. Laat even afkoelen. Roer de reepjes andijvie, de rozijnen en de tomaat door de couscous. Serveer de couscous in de hele bladeren.

Tip: Serveer de rest van de andijvie fijngesneden op een broodje shoarma of meng hem met verschillende slasoorten voor een gemengde salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst