Recept
« Terug naar recepten
Gevulde andijviebladeren
PT30M
Gevulde andijviebladeren
Een heerlijk gevulde andijviebladeren recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Onbekend
Bron:
ah
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde andijviebladeren te bereiden
Laat de rozijnen wellen in warm water. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal 4 mooie hele bladeren van de andijvie en was ze goed. Snijd de helft van de rest van de andijvie in fijne reepjes en was deze ook goed. Breng de couscous op smaak met het citroensap, de olijfolie en zout en (versgemalen) peper. Laat even afkoelen. Roer de reepjes andijvie, de rozijnen en de tomaat door de couscous. Serveer de couscous in de hele bladeren.
Tip: Serveer de rest van de andijvie fijngesneden op een broodje shoarma of meng hem met verschillende slasoorten voor een gemengde salade.
Tip: Serveer de rest van de andijvie fijngesneden op een broodje shoarma of meng hem met verschillende slasoorten voor een gemengde salade.