Recept
« Terug naar recepten
Gevulde champignons
PT15M
Gevulde champignons
Een heerlijk gevulde champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde champignons te bereiden
Doe de champignons in een kookschaal. Verwijder de stelen van de champignons, snij ze in stukjes en meng met het knoflook mengsel. Vul de champignons met het knoflook mengsel, rasp de kaas over de champignons en gooi er wat oregano overheen. Bak de champignons in een voorverwarmde oven in 15 minuten tot dat de kaas is gesmolten. Als u ei wilt gebruiken breekt u het en giet het uit over de champignons in de oven tot dat het ei is gestabiliseerd. Direct opdienen.