KookJij

Gevulde champignons

Een heerlijk gevulde champignons recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Voorgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde champignons te bereiden

Doe de champignons in een kookschaal. Verwijder de stelen van de champignons, snij ze in stukjes en meng met het knoflook mengsel. Vul de champignons met het knoflook mengsel, rasp de kaas over de champignons en gooi er wat oregano overheen. Bak de champignons in een voorverwarmde oven in 15 minuten tot dat de kaas is gesmolten. Als u ei wilt gebruiken breekt u het en giet het uit over de champignons in de oven tot dat het ei is gestabiliseerd. Direct opdienen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst