Recept
« Terug naar recepten
Gevulde champignons
PT30M
Gevulde champignons
Een heerlijk gevulde champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marleen van Bree
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6-8 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
marleen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde champignons te bereiden
De stelen van de champignons klein snijden.
Uitje fruiten,
gehakt erbij doen, rul bakken.
De fijngesneden champignonstelen erbij doen
tomatenpuree en water erbij, en alles laten sudderen.
Eventueel op smaak maken,
paneermeel erbij en af laten koelen.
de oven voorverwarmen op 210gr
de champignons vullen met het gehaktmengsel, plaats de champignons in de vuurvaste schaal, en voeg 1 kopje water toe.
10/12 min in een vuurvaste schaal bakken in de oven.
Uitje fruiten,
gehakt erbij doen, rul bakken.
De fijngesneden champignonstelen erbij doen
tomatenpuree en water erbij, en alles laten sudderen.
Eventueel op smaak maken,
paneermeel erbij en af laten koelen.
de oven voorverwarmen op 210gr
de champignons vullen met het gehaktmengsel, plaats de champignons in de vuurvaste schaal, en voeg 1 kopje water toe.
10/12 min in een vuurvaste schaal bakken in de oven.