Recept
« Terug naar recepten
Gevulde champignons
PT20M
Gevulde champignons
Een heerlijk gevulde champignons recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Caroline Overman
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 / 8 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Amuse
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Rebo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde champignons te bereiden
1. Maak de champignons schoon, veeg ze af met keukenpapier en verwijder de stelen. Snijd de stelen in kleine blokjes.
2. Roer olie, azijn, zout, suiker en peper tot een marinade, hol de champignons een beetje uit en leg ze in een deel van de marinade.
3. Beleg de champignons met een paar blaadjes rucola. Snijd de overige blaadjes sla in dunne reepjes. Vermeng ze met de champignonblokjes en de rest van de marinade. Vul de champignons hiermee en garneer ze met parmezaanse kaas.
2. Roer olie, azijn, zout, suiker en peper tot een marinade, hol de champignons een beetje uit en leg ze in een deel van de marinade.
3. Beleg de champignons met een paar blaadjes rucola. Snijd de overige blaadjes sla in dunne reepjes. Vermeng ze met de champignonblokjes en de rest van de marinade. Vul de champignons hiermee en garneer ze met parmezaanse kaas.
antonpieck zegt: