Recept
« Terug naar recepten
Gevulde chocolade-wentelteefjes
PT15M
Gevulde chocolade-wentelteefjes
Een heerlijk gevulde chocolade-wentelteefjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde chocolade-wentelteefjes te bereiden
Smeer op elke boterham 1 eetlepel abrikozenjam.
Strooi de fijngehakte muntblaadjes over 2 boterhammen.
Leg de andere boterham met de jam naar onder erop.
Druk ze een beetje aan.
Mix het ei met de chocomel.
Laat de sneetjes hierin weken.
Bak de wentelteefjes in een grote koekenpan.
Bestrooi ze voor serveren met poedersuiker.
Strooi de fijngehakte muntblaadjes over 2 boterhammen.
Leg de andere boterham met de jam naar onder erop.
Druk ze een beetje aan.
Mix het ei met de chocomel.
Laat de sneetjes hierin weken.
Bak de wentelteefjes in een grote koekenpan.
Bestrooi ze voor serveren met poedersuiker.
annemie zegt:
Wat een apart recept van wentelteefjes. Ga ze morgen in mijn leer/werk restaurant uitproberen. Laat nog wel weten of het een succes was.
Groetjes Annemie.