Recept
« Terug naar recepten
Gevulde courgette
PT30M
Gevulde courgette
Een heerlijk gevulde courgette recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde courgette te bereiden
Maak de courgette schoon en snijd doormidden. Hol ze uit als bootjes. Wat je uit de courgette snijd kun je met de aardappelen meekoken. Maak van de courgette/aardappelen een lekkere puree met wat nootmuskaat.
Bak ondertussen het gehakt rul en voeg dan de fijngesneden ui toe. Kruid het gehakt naar smaak en voeg dan de tomatensaus toe.
Giet deze saus tussen de courgette in de ovenschaal. Leg wat klontjes boter over de aardappelpuree en zet 30 min. in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Bestrooi met wat verse kruiden en dien op.
Bak ondertussen het gehakt rul en voeg dan de fijngesneden ui toe. Kruid het gehakt naar smaak en voeg dan de tomatensaus toe.
Giet deze saus tussen de courgette in de ovenschaal. Leg wat klontjes boter over de aardappelpuree en zet 30 min. in een op 180 graden voorverwarmde oven.
Bestrooi met wat verse kruiden en dien op.
martha zegt: