Dit is zo lekker!!!
De hoeveelheden kan ik niet precies zeggen ligt er natuurlijk aan hoeveel je wilt maken.
Recept
« Terug naar recepten
Gevulde flensjes met kokos en gula djawa
PT60M
Gevulde flensjes met kokos en gula djawa
Een heerlijk gevulde flensjes met kokos en gula djawa recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
n.v.t. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Schoonmoeder
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde flensjes met kokos en gula djawa te bereiden
Doe de Gula Djawa in een pannetje met 1/3 water aan het gewicht van de Gula, breng dit voorzichtig aan de kook laat de Gula smelten, voeg dan de Kokosrasp toe met wat water, en laat dit wellen, zorg dat dit een dikke brei word.
De flensjes maken en i.p.v. water voeg je kokosmelk toe en maak er een dun beslag van , een scheutje pandanpasta erdoor totdat het mooi groen wordt.
Bak in een vrij kleine koekepan (liefst anti baklaag) de flensjes.
Doe een flinke lepel van de kokos op het flensje en vouw het als een Loempia.
Rol dit in een stukje Magnetron folie .
De flensjes maken en i.p.v. water voeg je kokosmelk toe en maak er een dun beslag van , een scheutje pandanpasta erdoor totdat het mooi groen wordt.
Bak in een vrij kleine koekepan (liefst anti baklaag) de flensjes.
Doe een flinke lepel van de kokos op het flensje en vouw het als een Loempia.
Rol dit in een stukje Magnetron folie .