Recept
« Terug naar recepten
Gevulde haantjes
PT75M
Gevulde haantjes
Een heerlijk gevulde haantjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde haantjes te bereiden
Knijp het geweekte witbrood uit en doe het in een kom,voeg de mais,80 gram fijn gehakt spek,de rauwe ham(gehakt)en wat peper en zout toe.Meng alles goed door elkaar.Vul de haantjes met het mengsel.Bekleed de haantjes met plakjes spek en bind ze stevig vast.Kook de krieltjes voor in water met wat wijnazijn,giet af en leg ze in een ovenschaal bij de haantjes.Voeg de aromatische kruiden,een scheutje olie en wat zout en peper toe.Zet de schaal 50 minuten in de oven op 200 graden en besprenkel het vlees met 1/2 glas wijn.