Recept
« Terug naar recepten
Gevulde Italiaanse tomaten met San Daniele ham
PT40M
Gevulde Italiaanse tomaten met San Daniele ham
Een heerlijk gevulde italiaanse tomaten met san daniele ham recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
14 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
lescopains
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde Italiaanse tomaten met San Daniele ham te bereiden
Ontvel de tomaten, dompel ze 10 sec. in heet water en spoel ze koud af.
Snijdt het kapje af en een klein stukje van de bodem zodat ze rechtop kunnen worden gezet. Hol ze uit.
Laat de mozzarella uitlekken en snijd in klein blokjes.
Snijdt de rode ui in dunne reepjes.
Snijdt de olijven in vieren en vermeng met ui en mozzarella.
Voeg olijfolie toe, peper en zout en wat fijn gesneden basilicum.
Vul de tomaten met het mengsel.
Presentatie:
Garneer met een blaadje basilicum en drapeer er een kwart plakje San Daniel ham tegen aan
Snijdt het kapje af en een klein stukje van de bodem zodat ze rechtop kunnen worden gezet. Hol ze uit.
Laat de mozzarella uitlekken en snijd in klein blokjes.
Snijdt de rode ui in dunne reepjes.
Snijdt de olijven in vieren en vermeng met ui en mozzarella.
Voeg olijfolie toe, peper en zout en wat fijn gesneden basilicum.
Vul de tomaten met het mengsel.
Presentatie:
Garneer met een blaadje basilicum en drapeer er een kwart plakje San Daniel ham tegen aan