Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kalfssnitzel met tomatensaus
PT15M
Gevulde kalfssnitzel met tomatensaus
Een heerlijk gevulde kalfssnitzel met tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kalfssnitzel met tomatensaus te bereiden
het sjalotje pellen en fijnsnipperen.De spinazie wassen en de steeltjes verwijderen.In een pan met ruim kokend water en wat zout de spinazie 1 min.laten blancheren.In een zeef afgieten en met koud water afspoelen.Zoveel mogelijk vocht uit de spinazie drukken.In een steelpan de gezeefde tomaten en het sjalotje aan de kook brengen.De basilicum erbij strooien.Naar smaak peper,zout en een snufje suiker toevoegen en de saus ca.5 min.zachtjes laten koken.Intussen in een braadpan de boter verhitten.Hierin het vlees aan één kant bruinbakken.Het vlees uit de pan nemen en met de gebakken kant naar boven leggen.De uitgeknepen spinazie en de mozzarella erop leggen.Het vlees dubbelklappen en vaststeken met een houten coctailprikker.Het vlees weer in de hete boter leggen en met een deksel op de pan ca.5 min.zachtjes bakken tot de kaas gesmolten is.Het vlees bestrooien met peper en zout.De saus over twee borden verdelen en het vlees erin leggen.
Herman Roordink zegt: