Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kip met paprika in de ramertopf
PT120M
Gevulde kip met paprika in de ramertopf
Een heerlijk gevulde kip met paprika in de ramertopf recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kip met paprika in de ramertopf te bereiden
Voorbereiden: De ramertopf 15 min.onder water zetten.Van elke paprika 1/4 deel in kleine stukjes snijden.In een kom het gehakt met het ei,paneermeel,stukjes paprika en wat zout,peper,nootmuskaat vermengen.De kip van binnen en buiten met wat zout,peper en paprikapoeder bestrooien en met het gehaktmengsel vullen.De kip in de ramertopf leggen en met spek bedekken.
Bereiden: De ramertopf met het deksel afsluiten en in het midden van de koude oven zetten en instellen op 250C.De kip in 1 1/2 uur in de oven gaar laten worden.
Lekker met paprikasalade en gebakken aardappelen.
Bereiden: De ramertopf met het deksel afsluiten en in het midden van de koude oven zetten en instellen op 250C.De kip in 1 1/2 uur in de oven gaar laten worden.
Lekker met paprikasalade en gebakken aardappelen.