Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kipfilet met ham
PT45M
Gevulde kipfilet met ham
Een heerlijk gevulde kipfilet met ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kipfilet met ham te bereiden
Snijd de kipfilets in tweeën.
Kruid ze met peper en zout en vul ze met een sneetje ham en wat fijngesneden salie. Maak er rollades van.
Strijk 4 vellen aluminiumfolie uit. Rol de rollades in een spinazieblad en rol ze in de aluminiumfolie tot een bonbon. Laat ze 20 min. garen in kokend water.
Snijd de rest van de ham zeer fijn. Meng het water met de balsamicoazijn, de suiker, de boter en de fijngesneden ham. Laat het geheel een tiental minuutjes koken.
Serveer de kiprollades met de ham en de saus.
Kruid ze met peper en zout en vul ze met een sneetje ham en wat fijngesneden salie. Maak er rollades van.
Strijk 4 vellen aluminiumfolie uit. Rol de rollades in een spinazieblad en rol ze in de aluminiumfolie tot een bonbon. Laat ze 20 min. garen in kokend water.
Snijd de rest van de ham zeer fijn. Meng het water met de balsamicoazijn, de suiker, de boter en de fijngesneden ham. Laat het geheel een tiental minuutjes koken.
Serveer de kiprollades met de ham en de saus.