Recept
« Terug naar recepten
Gevulde kwarteleitjes
PT40M
Gevulde kwarteleitjes
Een heerlijk gevulde kwarteleitjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde kwarteleitjes te bereiden
Kook de kwarteleitjes en de kippeneieren, pel ze. Snijd de kwarteleitjes in de lengterichting door midden, laat het eigeel erin zitten. Doe dit ook met de kippeneieren, haal hier het eigeel uit. Wrijf de eigelen van de kippeneieren door een bolzeef. Roer er de mosterd en boter door en breng op smaak met peper, zout en worcestersaus. Spuit een klein toefje van het eigeelmengsel op een dessertlepel. Zet hier een blaadje veldsla en kervel in vast en druk hierin 1/2 kwarteleitje en spuit hier weer een mooie rozet van het eigeelmengsel op.