Recept
« Terug naar recepten
Gevulde meloen met (lams) stoofvlees, sinaasappelmousse en marasquin.
PT90M
Gevulde meloen met (lams) stoofvlees, sinaasappelmousse en marasquin.
Een heerlijk gevulde meloen met (lams) stoofvlees, sinaasappelmousse en marasquin. recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
HdV
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde meloen met (lams) stoofvlees, sinaasappelmousse en marasquin. te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 gr.
Vul de meloen met een laagje gemarineerd lamsvlees.
Voeg het worstvlees toe.
Daarbovenop weer een laagje lamsvlees.
Voeg de sterke drank toe.
Voeg knoflook toe, het wordt een bergje
De groente en de olijven toevoegen.
Druk goed aan.
Dek af met stukjes boter , sinaasappelmousse, scheutje tomatenketchup en cashews.
Verpak in alufolie, afdichtend., 2 lagen.
Bereid het in de oven gedurende 70 min.
Meng de inhoud van de meloen door elkaar en eet smakelijk.
Mijn kookverhaal (Hans de vos)
Speciaal voor Roza Verschoor, die net als ik van aparte lamsgerechten houdt.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rozaverschoor zegt:
hns zegt:
rozaverschoor zegt:
hns zegt:
rozaverschoor zegt:
Bedankt voor de speurtocht. Hoeveel suiker ongeveer?
Tot morgen, groetjes Roza.
hns zegt:
hns zegt:
Sin mousse kon ik niet vinden bij onze AH. Je kunt ook een pak sin sap kopen en inkoken tot dik, Niet te dik, want het moet nog afkoelen. grt en lfs Hans en co:):):)
rozaverschoor zegt:
hns zegt:
De sin. mousse heb ik gekocht bij Hoogvliet, in een klein potje, blijft lang goed, je mag er best wat meer in doen.
De meloen is gewoon een niet al te grote meloen, die aan de buitenkant geel is.
Ik voel me gevleid door al je lovende woorden.
Het is een niet al te groot hapje,maar het leuke is dat het meloenvlees erg zacht wordt en zich met de overige ingredienten vermengt.
Groeten,
Hans de Vos:):):)
Roza Verschoor zegt:
Je begrijpt dat ik me zeer vereerd voel en ik zal het zeer zeker gaan maken en bij wijze van uitzondering op het fornuis! Wel wat vragen: Waar haal je de sinaasappelmousse, want ik wist niet dat dit hapklaar werd verkocht.
Volgende week dinsdag ga ik weer naar de handwerkclub en neem ik gelijk de Marokkaan mee (figuurlijk). Het vlees heb ik in de vriezer en de rest komt er. Die gele meloen is dat oorspronkelijk de pompoen? Het zijn neefjes of nichtjes dus wat mij betreft geen probleem. Een vereerd voelende Roza.
rozaverschoor zegt: