Lekker om te serveren op een salade van ijsbergsla:
Ijsbergsla mengen met een bakje komkommersalade (voor op toastjes) en de paprika's erbovenop zetten.
Recept
« Terug naar recepten
Gevulde paprika met aardappel
PT45M
Gevulde paprika met aardappel
Heerlijk gevulde paprika's als bijgerecht.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde paprika met aardappel te bereiden
-De paprika's over de lengte doormidden snijden en schoonmaken.
-De paprika helften blanceren in kokend water voor ongeveer 5 minuutjes en goed laten uitlekken.
-In hetzelfde water de aardappelblokjes 7 minuten koken en goed laten uitlekken.
-De kipfilet bruin bakken.
-De kipkruiden toevoegen en een beetje water toevoegen.
-Het bouillonblokje verkruimelen boven de kipfilet en de aardappelblokjes, knoflook en mais toevoegen.
-Goed doorroeren en 5 minuten laten pruttelen.
-De paprika helften vullen met dit mengsel en bestrooien met kaas.
-In een voorverwarmde oven van 200C de kaas goudbruin laten smelten.
-De paprika helften blanceren in kokend water voor ongeveer 5 minuutjes en goed laten uitlekken.
-In hetzelfde water de aardappelblokjes 7 minuten koken en goed laten uitlekken.
-De kipfilet bruin bakken.
-De kipkruiden toevoegen en een beetje water toevoegen.
-Het bouillonblokje verkruimelen boven de kipfilet en de aardappelblokjes, knoflook en mais toevoegen.
-Goed doorroeren en 5 minuten laten pruttelen.
-De paprika helften vullen met dit mengsel en bestrooien met kaas.
-In een voorverwarmde oven van 200C de kaas goudbruin laten smelten.