Recept
« Terug naar recepten
Gevulde paprika met mozzarella dakje
PT60M
Gevulde paprika met mozzarella dakje
Een heerlijk gevulde paprika met mozzarella dakje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde paprika met mozzarella dakje te bereiden
Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika's. In een voorverwarmde oven van 180°C de paprikahelften 10 minuten laten voorgaren. Snijd de peterselie en doe hetzelfde met de ui. Snijd de mozzarellabol in mooie plakken. De knoflookpuree mengen met de peterselie en de ui door het gehakt. Verdeel het gehakt in vieren en vul de paprikahelften met het gehakt. Leg de mozzarella bovenop en besprenkel met een beetje olijfolie en zet het gerecht voor 30 minuten in de oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Daan zegt:
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.
KookJij.:D