KookJij

Gevulde paprika met mozzarella dakje

Een heerlijk gevulde paprika met mozzarella dakje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde paprika met mozzarella dakje te bereiden

Snijd de paprika’s in de lengte doormidden en verwijder de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika's. In een voorverwarmde oven van 180°C de paprikahelften 10 minuten laten voorgaren. Snijd de peterselie en doe hetzelfde met de ui. Snijd de mozzarellabol in mooie plakken. De knoflookpuree mengen met de peterselie en de ui door het gehakt. Verdeel het gehakt in vieren en vul de paprikahelften met het gehakt. Leg de mozzarella bovenop en besprenkel met een beetje olijfolie en zet het gerecht voor 30 minuten in de oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Als je een account hebt bij KookJij, kun je je daar zelf voor aanmelden, Bianca.
Groetjes,
Anna.
KookJij.:D
Bianca

Bianca zegt:
Graag wil ik de nieuwsbrief ontvangen en recepten. Ik ben dol op turks eten.
wmarshall

wmarshall zegt:
Ga het vanavond proberen.;)
Daan

Daan zegt:
Ook lekkere variant is tartaar mengen met zout peper en knofookpoeder en dit gebruiken als vulling voor halve paprika's. In pan in weinig olie aanbakken en afblussen met 1 koffiebeker bouillon vermengd met eetlepel tomatenpuree. Dit ongeveer 20 minuten laten stoven. Erbij gekookte aardappels en sla. Perfecte 'dieet'maaltijd. :)