Recept
« Terug naar recepten
Gevulde paprika's
PT60M
Gevulde paprika's
Een heerlijk gevulde paprika's recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Marokko
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde paprika's te bereiden
Beetje cous cous mengen, zie vorig recept, de noten en de rozijnen/abrikozen er door doen, en een beetje in de ovenschaal doen, 1 cm.dik, de paprika's als een zakje open houden en het mengsel er in doen, op de cous cous leggen en weer een laagje cous cous er op. Wat olijfolie er over met wat blokjes kaas en afbakken in de oven op 200graden ongeveer 20min. tot een beetje bruin
Wat verse kruiden zoals peterselie of koriander.
Wat verse kruiden zoals peterselie of koriander.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Makkelijk om gezellig een tafel vol gerechten te krijgen.