Recept
« Terug naar recepten
Gevulde peren
PT50M
Gevulde peren
Een heerlijk gevulde peren recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Lambert
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde peren te bereiden
Snijd twee plakken ham in sliertjes(houd de andere twee achter voor de garnering)en meng de ham met wat koriander,de eigelen,peper en zout door het gehakt.Schil de peperen,halveer deze en haal het klokhuis eruit.Vul ze met het gehaktmengsel en leg ze in een ovenschaal.Schenk de wijn erbij en verspreid de klontjes boter over de peren.Oven voorverwarmen op 200C en zet de ovenschaal 35 min.in de oven. Serveer de peren over vier bordjes en leg er een toefje ham en een korianderblaadje bij.