Recept
« Terug naar recepten
Gevulde portobello
PT20M
Gevulde portobello
Een heerlijk gevulde portobello recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
40
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde portobello te bereiden
Voor dit voorafje heb je grote champignons nodig. De zogenaamde portobello's die tegenwoordig bij iedere goed gesorteerde supermarkt en zeker bij een groenteboer normaal verkrijgbaar zijn. Voor het gemak geef ik hier het recept voor vier personen. Vier portobello's dus. Vul de hoeden met 100 gram gorgonzola, 25 gram grofgehakte walnoten, een paar sprietjes tijm en een aantal piepkleine blokjes boter. Je kunt ze tot hier al een aantal uren vooraf maken en in de koelkast zetten. Handig als er gasten zijn. Gevulde portobello's op de bakplaat en 10 minuten op 200 graden in de oven. Serveren op een bordje met gemengde salade en wat dressing. Maar ook eens doen als je samen bent hoor !
Pauline zegt: