Recept
« Terug naar recepten
Gevulde zalmforel met amandelen
PT20M
Gevulde zalmforel met amandelen
Een heerlijk gevulde zalmforel met amandelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde zalmforel met amandelen te bereiden
Spoel de forel onder koud water en dep droog.
Wrijf de binnen zijde in met lookpasta en leg er verse takjes dille op vul een deel op met de champignons ,kerstomaatjes, rode ajuin en amandelschilfers.
Bak deze gaar in boter en voeg een beetje citroensap toe. De rest van de groentenmengeling met fijn gesneden lookteentjes even opwokken met een scheut rode wijn , goed kruiden met peper en zout en dille laat dit even goed sudderen.Serveer met een salade naar keuze en vers gebakken fritten en garneer af met amandelschilfers.
Wrijf de binnen zijde in met lookpasta en leg er verse takjes dille op vul een deel op met de champignons ,kerstomaatjes, rode ajuin en amandelschilfers.
Bak deze gaar in boter en voeg een beetje citroensap toe. De rest van de groentenmengeling met fijn gesneden lookteentjes even opwokken met een scheut rode wijn , goed kruiden met peper en zout en dille laat dit even goed sudderen.Serveer met een salade naar keuze en vers gebakken fritten en garneer af met amandelschilfers.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: