KookJij

Gevulde raapjes met spek, wortel & champignon

Een heerlijk gevulde raapjes met spek, wortel & champignon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde raapjes met spek, wortel & champignon te bereiden

  1. Snij de hoedjes van de raapjes en hol de raapjes dan uit met een meloenlepeltje. Snij het vruchtvlees fijn.
  2. Snij het spek fijn en bak het aan in een grote pan met anti-aanbaklaag. Voeg het fijngesneden vruchtvlees van de rapen, de fijngesneden wortels en champignons toe Breng op smaak met peper en laat even aanbakken.
  3. Laat dit mengsel afkoelen en meng het dan met de ricotta en fijngesneden lente-uitjes. Vul de raapjes hiermee op en zet ze in een ovenschaal. Voeg de tomatensaus toe  en bak 40 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst