Dit serveer ik vaak als ik bezoek heb, lekker bij de borrel maar ook vaak als maaltijd met rijst erbij of een lekkere salade, dan snij je de bladerdeeg niet doormidden maar vouwt hem dubbel om de vulling heen.
Ook lekker met pizzadeeg.
Het land van herkomst klopt natuurlijk niet maar of het aan m'n laptop ligt weet ik niet maar ik had maar keus uit 4 landen.
Net zoals dat ik de foto niet geupload krijg...
Recept
« Terug naar recepten
Gevulde shoarma rolletjes
PT30M
Gevulde shoarma rolletjes
Heerlijke snack voor bij de borrel of als lunch, kan eventueel ook als bijgerecht bij het middag eten met bv rijst.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde shoarma rolletjes te bereiden
- De kipfilet in fijne reepjes snijden van een halve cm.
- Alle kruiden erdoor mengen.
- De kip heel kort aanbakken, zo dat hij net bruin is.
- De bladerdeegvellen doormidden snijden.
- De kip erover verdelen en de tomaat, sauzen en kaas erover verdelen.
- De bladerdeeg met vulling oprollen en dichtplakken met vochtige handen.
- Afbakken in een voorverwarmde oven van 220C.
- Serveren met dezelfde sauzen die je gebruikt hebt.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ingrid S zegt:
Groetjes
Anna Koudys zegt:
Groetjes,
Anna
KookJij
Bobby zegt:
Jenny Camps zegt:
monique ottenbros zegt:
De grote van het bladerdeeg hangt af van hoe klein je het vlees snijd,dit kan je aanpassen naar keus natuurlijk.
Ik snijd het vlees meestal zo klein dat het in een halve plak bladerdeeg past maar je kan ze ook heel laten, net wat je wilt!