Recept
« Terug naar recepten
Gevulde sinaasappels
PT20M
Gevulde sinaasappels
Een heerlijk gevulde sinaasappels recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
toetjesboek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde sinaasappels te bereiden
Snijd de sinaasappels doormidden. Pers ze uit en zeef het sap. Wel de rozijnen in het sinaasappelsap. Verwijder alle witte velletjes aan de binnenkant van de sinaasappelhelften die als bakje worden gebruikt. Prak de gepelde bananen. Voeg tijdens het prakken een beetje sinaasappelsap toe. Schep de fijngeprakte banaan, de yoghurt, de rozijnen, het kaneelpoeder en de vanillesuiker door elkaar. Roer er zoveel sinaasappelsap door als nodig is om een smeuïg mengsel te krijgen. Vul de sinaasappelhelften met dit mengsel. Garneer met een beetje cranberryjam en de pistachenootjes.