KookJij

Gevulde ui met Brugge Broodje Apero kaas

Een heerlijk gevulde ui met brugge broodje apero kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: kaasrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde ui met Brugge Broodje Apero kaas te bereiden

Pel en hol de uien uit. Houd de hoedjes apart. Snijd de Brugge Apero kaas zeer fijn.
Snijd ongeveer 1/3 van de uien fijn en meng deze in een ruime kom met het ei, de américain, het gehakt, de Apero kaas, het broodkruim en peper en zout.
Vul de uien met dit mengsel en zonder de hoedjes in een gesloten ovenschaal met 25 g boter Laat 30 minuten bakken bij 200°C en dan nog eens 15 minuten in de oven bij 200°C zonder deksel en met de hoedjes erop

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst