KookJij

Gevulde varkensschnitzel

Een heerlijk gevulde varkensschnitzel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: mijn Jumbo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde varkensschnitzel te bereiden

Leg de schnitzels plat neer en bedek ze elk met een plak ham.
Leg in het midden van iedere schnitzel een half bolletje mozzarella en een blaadje salie.
Vouw de schnitzels dicht en zet vast met een coctailprikker.
Bak ze in olijfolie aan elke zijde bruin(ong.5 min. per kant).
Zet het vuur laag en laat de schnitzels nog 5 min. nagaren.
Maak op smaak met peper en zout.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst