Recept
« Terug naar recepten
Gevulde varkensschnitzel
PT20M
Gevulde varkensschnitzel
Een heerlijk gevulde varkensschnitzel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
francis .
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mijn Jumbo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde varkensschnitzel te bereiden
Leg de schnitzels plat neer en bedek ze elk met een plak ham.
Leg in het midden van iedere schnitzel een half bolletje mozzarella en een blaadje salie.
Vouw de schnitzels dicht en zet vast met een coctailprikker.
Bak ze in olijfolie aan elke zijde bruin(ong.5 min. per kant).
Zet het vuur laag en laat de schnitzels nog 5 min. nagaren.
Maak op smaak met peper en zout.
Leg in het midden van iedere schnitzel een half bolletje mozzarella en een blaadje salie.
Vouw de schnitzels dicht en zet vast met een coctailprikker.
Bak ze in olijfolie aan elke zijde bruin(ong.5 min. per kant).
Zet het vuur laag en laat de schnitzels nog 5 min. nagaren.
Maak op smaak met peper en zout.