Recept
« Terug naar recepten
Varkenshaasje Cordon Bleu alla Saltimbocca
PT30M
Varkenshaasje Cordon Bleu alla Saltimbocca
Een eigen creatie met een varkenshaasje. Het is een mengelmoes met een
beetje van een Cordon Bleu en een beetje van Saltimbocca alla Romana.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Varkenshaasje Cordon Bleu alla Saltimbocca te bereiden
- Snij de varkenshaasjes overlangs door, leg ze onder plasticfolie en sla ze plat met bv een keukenrol.
- Leg er dan een plak ham op, een salieblad en mozzarella.
- Rol het zo goed mogelijk op en zet het vast met behulp van prikkers.
- Rol het rolletje door de bloem en bak het in hete olie rondom bruin. Ongeveer 10 minuten.
- Het vlees mag nog een klein beetje rosé zijn van binnen.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Wij aten hier gebakken aardappeltjes en een eenvoudige salade bij.