Recept
« Terug naar recepten
Cordon bleu
PT10M
Cordon bleu
Een heerlijk cordon bleu recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cordon bleu te bereiden
Snij het vlees horizontaal in , en plooi open kruiden met peper en zout.
Leg kaas en hesp op het vlees en plooi terug toe.
Wentel het vlees eerst in de eieren en daarna in de chapelure (paneermeel).
Bak dit aan weerszijde goed krokant aan in boter.
Dresseer de borden met groenten , krieltjes en de cordon bleu.
Leg kaas en hesp op het vlees en plooi terug toe.
Wentel het vlees eerst in de eieren en daarna in de chapelure (paneermeel).
Bak dit aan weerszijde goed krokant aan in boter.
Dresseer de borden met groenten , krieltjes en de cordon bleu.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
enilorac zegt:
Cruditeiten zijn rauwe groenten, in plakjes of schijfjes, of in julienne. Denk daarbij aan wortel, komkommer, augurk, radijs, of roosjes bloemkool . . kerstomaatjes zijn ook heel geschikt. Variatie en fantasie genoeg, afhankelijk van je smaak of wat er in je koelkast ligt. Eet smakelijk, groeten, Caroline
derbyke zegt:
Gerard blij nog iets van je te horen en ik moet zeggen Caroline kan het heel goed vermelden wat cruditeiten zijn...het is gewoon rauwkost zeer fijn gesneden.Groetjes van ons 3 :);):p