KookJij

Gevulde varklendetjops

Een heerlijk gevulde varklendetjops recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Afrika
Keuken: Afrikaanse
Bron: Suid afrikaanse braai recepte
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde varklendetjops te bereiden

Om die vulsel te maak,smelt botter in 'n swaarboompan of potjie,of in 'n skottelbraaier en braai ham,ui en sampioene totdat ui deurskynend is.Voeg res van bestanddele by,meng goed en hou eenkant om af te koel.Sny 'n sakkie in elke tjop,vul met vulsel en steek met peuselstokkies vas.Rooster tjops 16 minuten oor matige kole en geur met sout en peper.Sit onmiddelik voor

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Tania Tjops zijn gewone varkenskoteletten,het liefst haas of steelkoteletten,bedankt voor je leuke reactie.Marijke
Tania

Tania zegt:
ben het niet helemaal eens met Hennie en zie de gein van het plaatsen in de Afrikaanse taal wel in. Het meeste in het recept is goed volgbaar. Wel wil ik graag weten wat tjops zijn Marijke. Ben benieuwd!;)
hennie de bruijn

hennie de bruijn zegt:
hallo marijke,zo zie je wat jij leuk vind in afrikaanse taal ik helemaal niet leuk, twee mensen twee meningen.Ik lees liever gewoon alles in het hollands.Misschien de leeftijd (bijna 60) ga gewoon lekker door met de recepten fijne dag hennie