Recept
« Terug naar recepten
Gevulde varklendetjops
PT30M
Gevulde varklendetjops
Een heerlijk gevulde varklendetjops recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Suid afrikaanse braai recepte
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde varklendetjops te bereiden
Om die vulsel te maak,smelt botter in 'n swaarboompan of potjie,of in 'n skottelbraaier en braai ham,ui en sampioene totdat ui deurskynend is.Voeg res van bestanddele by,meng goed en hou eenkant om af te koel.Sny 'n sakkie in elke tjop,vul met vulsel en steek met peuselstokkies vas.Rooster tjops 16 minuten oor matige kole en geur met sout en peper.Sit onmiddelik voor
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tania zegt:
bobbeltje zegt: