Recept
« Terug naar recepten
Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika en bladspinazie
PT30M
Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika en bladspinazie
Een heerlijk gewokt lamsvlees op zijn grieks met paprika en bladspinazie recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Griekenland
Keuken:
Balkan
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gewokt lamsvlees op zijn Grieks met paprika en bladspinazie te bereiden
Snij het lamsvlees in blokjes van ongeveer 2 cm dik.
De uien snij je in ringen en de aubergine en paprika in blokjes.
De aubergine besprenkel je met sap van een halve citroen.
Verwarm de Solo in een wokpan, doe er de stukjes lamsvlees in en laat ze op een hoog vuur kleuren.
Na 2 minuten roer je er de ui, paprika en aubergine onder. Laat verder bakken.
Dan gaan de spinazieblaadjes in de pan. Roer alles om.
Meng er de bouillon blokjes bij en roer zorgvuldig om.
Besprenkel met het resterende citroensap.
De uien snij je in ringen en de aubergine en paprika in blokjes.
De aubergine besprenkel je met sap van een halve citroen.
Verwarm de Solo in een wokpan, doe er de stukjes lamsvlees in en laat ze op een hoog vuur kleuren.
Na 2 minuten roer je er de ui, paprika en aubergine onder. Laat verder bakken.
Dan gaan de spinazieblaadjes in de pan. Roer alles om.
Meng er de bouillon blokjes bij en roer zorgvuldig om.
Besprenkel met het resterende citroensap.